perjantai 16. toukokuuta 2008

Jätkän takki

Takki nro 4Jätkälle piti kanssa tehdä retrotakki, kun kerta siskoillekkin :) Tosin tämä ei niinkään kaavan sovitusta varten ole, onneksi tajusin sovittaa sillä tuon Likan takin vuorin ennenkuin aloin edes piirtämään 110cm kaavaa ja totesin tämän käypäseksi hänellekkin. Eihän noilla tosiaan kokoeroa enää montaa senttiä ole (itseasiassa yhtenä päivänä mittasin, että 6cm) ja onhan tuo nuorimies ruumiinrakenteeltaan kuitenkin rotevampi ja harteikkaampi kun hoikkanen siskonsa, siis miehen mallinen tapaus, kuten kuuluukin :D


Mikki Hiiri-kangasta löytyi varastosta metrin verran, en nyt muista, mitä varten sitä on tullut hankittua, mutta riittävän retrohenkistä se oli poikasen takkiin, en nyt kuitenkaan kukkia siihen viittiny laittaa :D Mikki on kuitenkin mieleinen hahmo herralle.
Rinnukseen aplikoitu kuva on ihan jämäpaloista leikattu ja tikattu kiinni.

Kuinka ollakkaan, takin päälliskangas on tummanruskeaa puuvillaa :D vuorina tuo sininen mikki. Kantit oli pakko laittaa sinapinkeltaisesta (tai siis anteeksi, kultaisesta vinokantista, kuten jätkälle tuon värin markkinoin) kun sopivaa sinistä sävyä ei löytynyt. Keltainen on kuitenkin sama, kun hiirulaisen tohvelit. Nepitkin on melko lähelle, tosin nyt harmitti, ettei oikeesti ollu niitä kultaisia neppareita, ne ois voinu olla kivat.. Tai sitten ei ;)

Hihat tässä muuten onkin jo lyhyemmät, kun Likan takissa, käsien pituudessa näillä on isompi ero ja ylipitkät käänteet sopii ehkä kuitenkin paremmin tytöille.


Jätkäkin sitten takissaan poseeraa, joskaan ei ihan yhtä innostuneesti kun isompi sisarensa ;)

Ei kommentteja: