tiistai 12. helmikuuta 2008

Bratz-kakku 5v likalle

"Siis meillehän ei ikinä tuu niitä hirvittäviä, isopäivisiä prätsejä, jos joku sellasen meille tuo, mä heitän sen ihan varmana roskiin välittömästi! Parpit mä vielä jotenkin sulatan, jos on aivan pakko, mut mielummin tuo Likka vois olla ilman niitäkin" Äiti tässä joku aika sitten vannoi...

Piti tulla Barbi-kakku, mutta ei tullut, kun sillä tätillä oli niin kohtuuttoman pitkät kintut, ettei siitä ois saanu mitenkään päin järkevää kakkua. Robbarissa oli sitten halvennuksessa synttäri-bratzeja ja kuinka ollakkaan, tuli sellaiseen sorruttua, näyttihän se kieltämättä aika hyvältä tuossa kakussa, vai mitä.. Ainakin vieraat olivat kovin ihastuneita :)

Bratzin mekko-osuus on tehty korkealla rengasvuoalla, sattuupa muuten olemaan tupperin silikoinen sekin ;) Bratzilla on kuitenkin niin iso pää, että pystyssä pysyminen tuotti alkuun suuria ongelmia, tungin sitten reiän täyteen vaahtokarkkeja ja täti pysy niitten avulla tasapainossa. Runsaasti kermaa kuorrutteeksi, kaiken maailman karkkia ja muuta hörsellystä, niin hyvä tuli. Ylempi versio oli varsinaisen päivän kaverisynttäreille, riittipä sitä seuraavan päivän lastenkutsuillekin vielä.

Sunnuntaiksi täti sai uuden mekon sukukekkereihin




Ei kommentteja: