maanantai 11. helmikuuta 2008

Hymyn vaippasia, NB-kokoisia

Kun Likka tuossa vuosi sitten kuuli, että meille tulee vauva, hän hetken pohdittuaan totesi, että sen nimeksi voisi antaa vaikka Hymy-vauva. Siitä vakiintuikin sitten työnimi tulokkaalle.
Hymyä varten tuli tehtyä 'jokunen' vaippa valmiiksi, sukupuoli oli täysi ylläri syntymään saakka ja kuinka ollakkaan, pieleen meni veikkaus tälläKIN kertaa :D

Tästä johtuen pienimpien vaippojen väritys on kovin poikavärivoittoinen kuitenkin...
Yllä NB-kokoisia CuddleBunseja, kinuskipallo mokkavelourilla, sitruunapallo ja omenapallo valkoisella, minttu-suklaa turkoosilla, pähkinä valkoisella ja puolukka mokalla. Tänä päivänä ovat uusiin koteihin matkanneet minttu-suklaata lukuunottamatta, sen pistin Pimun aarrelaatikkoon säilöön, sisäpinnan turkoosi on niin upean värinen, eikä sitä sävyä saa mistään.. Ja muutenkin tuo väriyhdistelmä on suosikkini ylitse muiden.

Alla taasen Swaddlen kaavalla tehtyjä sisätäyttövaippoja, joissa ulosvedettävät imut ommeltu taakse täyttöaukon yhteyteen. Kanttarelli-aurinko, jalapeno-suklaa, viiniraita-luumu ja ruostepallo-suklaa. Uusissa kodeissa nämäkin, pienelle kummitytöllemme meni pari.

Cuddlen ja nyytien risteytys, eli cuddlen kaavalla tehty ja nyyteistä lainattu idea sisäpuolen toteuttamiseksi, eli sisäpinta on harsoa, joka imee maitokakan nopeasti. Bamburonsussa on nepparit, sateenkaari ja banaanisuklaa joustofroteiset toimivat näpsyillä
Taskuvaippoja cuddlen ja swaddlen kaavoilla tehtyinä. Eipä nämä meidän Pimulle istuneet sitten ensinkään, parin kokeilun jälkeen lähtivät myyntiin, Likka muutaman pelasti nukeilleen käyttöön. Ylemmässä kuvassa punainen, meloni, keltainen, vaaleankeltainen, viini, suklaa, turkoosi-v.sin pes-mokka, aqua ja tumma laventeli sinisellä polyestermokalla, laventeli ja tummanvioletti, muissa fleece-pinta.
Alla lime, oliivi-vihreä pes-mokka, keltainen, vaaleankeltainen, vanilija, laventeli ja suklaa fleecellä.

Ei kommentteja: