maanantai 16. kesäkuuta 2008

Torakkani paljastuikin liskoksi :D

Seuraavalla viikolla kolahti taas ja voi että, millainen kolahdus!

Tällänen se oli:

Mies meni postista pakettia hakemaan ja hyvä niin, ehkä mua ois himpun hävettäny karhulaatikkoa rattaiden alakorissa roudatakin... En sitten tiedä, kumpi ois ollu suurempi häpeä, kuskata sitä tollasenaan vai postista ostettuun Siwan muovikassiin piiloteltuna ;)

Hieman hitaasti kyllä isäntää katsoin, kun se pihaan fillaroi kaljalaatikko pyöränsarvessa roikkuen, se kun ei kaljaa juo laisinkaan ja minä vielä vähemmän ;)

Karhukerros kuorittu, paljastui muovikassi
Muovikassissa oli kori, johon oli teipattu päälle kirje...Kirjeen alla oli kasa sanomalehteä ja lopulta leivinpaperia..
Jonka alta paljastui Hemulimuki ja 8 äärettömän herkullisen näköistä (ja makuista) suklaamuffinsia mansikalla koristeltuna :P Torakkani oli siis leiponut muffinsseja vartavasten minulle ja perheelleni! Ja vielä pakannut ja postittanutkin ne :D Aivan mieletöntä, kertakaikkiaan :D
Kyseiset muffinssit olivat ensimmäinen asia, jotka tulivat hänen mieleensä esittelyäni lukiessaan :)


Likan kanssa sitten herkuteltiin, pihalla kun viltin päällä istuskeltiin :)
Hemuli tutkimassa nurmikolla tallailevia muurahaisia. Tämäkin muki siis kokoelmiini liittyi, Torakkaiseni oli täältä plokista käynyt tutkailemassa, mitkä mukit meiltä puuttui :)
Hemulin liityttyä joukkoon puuttuu enää Nuuskamuikkunen ja Niiskuneiti, Rantaelämää tuli myös hommattua hetki sitten.

Torakkani paljastui siis liskoksi ja tahdonkin nyt esittää äärettömän suuret kiitokset aivan ihanista paketeista. Jälkikäteen myöhästyminen ei haittaa, hyvää kannattaa odottaa ;) Ja lopussa olikin sellainen kiritys, ettei todeksi uskoisi :D

KIITOS, KIITOS JA KIITOS!!!

Ei kommentteja: