tiistai 3. kesäkuuta 2008

Melkein onnistuin aikatauluissani,,,

No joo, ei nyt menny ihan putkeen mun deadlinet... Liivareitten suhteenhan mä jo armahdin itseni, mut noi muut... Pimu sai kyllä housunsa, kuten pitikin (niistä tuli sitten ihan äärimmäisen iiiiihanat, postaus luvassa myöhemmin) Sen yhden pikkuisen takin tein kummityttöselle puolivuotislahjaksi, sysvy- ja spelttipaketin vaipat ynnä muut valmistuivat myös, yövaippoja sain kasaan sen 3, mitä tuossa jo postasinkin, yks pallopipa on edelleen tekemättä, ensimmäistäkään cuddlea en neitoselle saanut kasaan revittyä..

Sen sijaan tuli pakkorako muutaman vaipan suhteen, tein yhden cuddlen ja viimeistelyä vailla on vielä 5 kpl swaddlen sisätäyttiksiä, lisäksi tein vielä NB-kokoisen cuddlen ja sovelletun AIO-vaippasen.

Nyt jos viimeistelis noi 5 swaddlea ja rupeis sitten tekemään kaverin kaksosille ne 6 cuddlea, tulevat viikonloppuna kyläilemään, niin ois kiva antaa vaipat mukaan. Kerkeisköhän sitä..? Voipi olla, että ei, on hyvät kelit ja tulee tuolla ulkosalla viihyttyä paremminkin..

Ysvilässä tulee roikuttua käsityö-osiossa taas aiempaa enemmän ja ryhdyin emännöimään vaippapalavaihtoa/kiertokirje vol.2
Tänään pistin kankaat postiin, sisävaippakirje yhteen ja pulit toiseen osoitteeseen, tuollaiset kankaat maailmalle lähtivät, toivottavasti mieluisia löytyy molemmille vastaanottajille...

Ei kommentteja: