keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Uudet verhot

Hetken jos toisenkin oon suunnitellu uusia verhoja sekä keittiöön, että kotariin (kodinhoitohuone, toim.huom.) ja nyt viimenään oli tilanne, että ne oli laitettava. Eilen kävin Kotkassa kyläilemässä ja samalla Pasaatin Marimekon loppuunmyynnissä, löysin sieltä sitten harmaata isoa unikkoa, joka sopi kotariin ja illalla sitten verhot siitä hurautin.

Tänään vielä verhot keittiöön, aiemmin siellä olikin viininpuna-violettia unikkoa, siitä kappa tehtynä ja salusiinia varten kangas hankittu, ööh, viime kesänä, mut ei oo kerenny niitä ompeleen hypoc

Samalla olin hankkinu mustaa unikkoa sinne kotariin, mutta harmaa sattui kuitenkin paremmin. Ja tulipa sitten hommattua musta unikko vahakangaskin keittiöön, että oikeastaan se ne mustat verhot sitten vaati.. Toteutuskohdassa sitten iskikin ongelma, kotarin salusiini on pienempi, mitä keittiössä ja mustaa oli hommattu kotarin mittojen mukaan..
Piti sitten tehdä tuollaisia tyylikkäitä jatkoksia salusiiniin, kun kotarin harmaasta kankaasta sopivasti yli jäi eilen Laughing Vaikka ihan kiva siitä kuitenkin sitten tuli.

Kyllä nyt kehtaa tyttöjen saunailtaa sitten viettää, kun on komeet verhotkin ikkunassa Cool

Ei kommentteja: