lauantai 8. maaliskuuta 2008

Lisää Pimun vaipattimia, M-koko


Melko tyttömäiseksi meni vaippojen sävytys sitten ;) Eihän Pimulle nyt oikein muuta voi laittaa, kun söpöä pinkkiä ja silleen ;) Yllä on mansikkasuklaa-suklaa, pinkkipallo-ruoho, vesimeloni-meloni, jalapeno-suklaa, raparperi-ruoho, kanttarelli-aurinko ja sitruuna-aurinkovelour
Alemmassa kuvassa sitruunapallo-omena, vadelmapallo-luumu, limepallo-meloni, banaanisuklaa jf-aurinko, suklaaraitabambu-meloni (sisätäyttis), sateenkaari jf-oliivivelour. Tukikankaana kaikissa hamppua, käytännössä ei paras mahdollinen...
Sit mä onneton oon jättäny kuvaamatta kokonaan seuraavat piristävät yksilöt; minttusuklaa-suklaa, salmiakkipallo-meloni ja konjakkiraita-ruostevelour. Pari noista onkin lainassa kummitytöllä, että saanen kuvattua sit kun palautuu (on se kato tarkkaa ;) )


Sisätäyttiksiä ilman omaa imua, kaava sama swaddle edelleen.. Appelsiiniraitabambu-oranssi, pinkkiraitabambu-vaaleanpunainen, pinkkilehmävelour-lumi ja limeraitavelour-meloni. Näihin piti ommella piristeeksi fleecestä leikattuja kukkasia eteen ja taakse.


Fuzzit oli niitä hyväksi havaittuja taskuja siis ja muutama M-kokoinen piti tehdä aitojen kaveriksi. Kaikissa Br-Pul, josta en aiemmin tykännyt sitten yhtään, mut nyt yhtäkkiä sitten innostuin. Violetti lähti jo uuteen kotiin, mutta ellipsi ja pääkallot pinkkinä ja valkoisena pyörii edelleen käytössä :) Ei nyt vaan noi taskuvaipat täysillä kolahda, vaan cuddleja sitä olla pitää ;)

Ei kommentteja: