lauantai 8. maaliskuuta 2008

Pimun pientä vaipatinta, s-kokoiset


Kun Pimu oli vielä vatsan sisäinen asukas ja tunnettiin nimellä Hymy, tein paljon vaippoja valmiiksi. Yllä on S-kokoiset swaddlen malliset sisävaipat raitakuosissa, mansikkasuklaa-suklaavelour, maitokahvi-suklaa, minttusuklaa-turkoosi, luumu-turkoosi, lilaraita-luumu, kaneliomena-mansikkaraitabambu, raparperi-ruoho, kanttarelli-aurinko, sitruunaraita-aurinko, sateenkaari-oliivivelour.

Alla vastaavat pallokuosiset, piparminttu-taivas, omenapallo-omena, pähkinä-suklaa, herukka-luumu, kärpässieni-sherpa, aurinkopallo-sherpa, limepallo-ruoho, beigepallo-mokka, lakritsi-mokkavelour, yhteensä 19 kipaletta ja ahkerassa käytössä olivat sen hetken, kun päälle mahtuivat meidän makkarareitiselle matamille :)
Osa lähti kummitytölle, osa kaverin tulevalle vauvalle ja loput huutiksen kautta maailmalle.

Swaddlen taskuja piti tehdä myös isot kasat valmiiksi, olihan ne olleet Jätkällä parhaita vaippoja. Noh, Pimulle ne ei sitten sopineet ollenkaan ja lähtivät huutiksen kautta eteenpäin joka ainoa, osa aivan käyttämättöminä, osaa kerettiin paristi kokeilemaan..

AIO-vaipan valmistusta kokeilin myös, ei oikeen toiminu käytännössä, kun malli ei vaan sopinut. Spelttipakettiin meni toinen, toinen huutiksessa kiikkuu

Molempien isojen kohdalla oon alkuun tykänny Fuzzeista, joskin olin aivan varma, että niitä ei tälle hankita.. Vaan kuinkas sitten kävikään, paras taskuvaipan malli se on tällekkin ainakin näin alkuun :) Suklaanruskea meni kummitytölle, muut huutikseen

Ei kommentteja: