torstai 27. maaliskuuta 2008

Nepparihelvetti ja vanhasta uutta

Tein kuoren!
En oo liiemmin tätä lajia harrastanutkaan, kun ei oikein sopivaa kaavaa oo löytyny. Fuzzin kaavalla tehty, melko ok, mut ei kuitenkaan paras mahdollinen..

aikamoinen nepparihelvettihän siitä tuli :D


Törmäsin Snap-In-Oneen ja siitä se ajatus sitten lähti, viikon verran piti mielessä kypsytellä ja tässä on tulos... Eli ideana on se, että neppareilla kiinnitetään kuori ja vaippa toisiinsa, tulee eräänlainen AIO-vaippa. Kuoria on luonnollisesti vähemmän, kun vaippoja. Eli vähän kun taskuvaippa, muttei sinne päinkään ;)


Kuori avattuna. Yllä ulkoa, alla sisältä.
Nepparisäädön lisäksi on toisinpäin nepparit, joilla vaippa kiinnitetään kuoreen.
Yllä vaippa kiinnitettynä kuoreen. Ekan kokeilun jälkeen tuli kyllä mieleen vielä sellanen parannusehdotus, että vaipan kiinnitysnepit tulee olla takanakin, jotta se pysyy paremmin paikallaan.

Ja tässä vielä se vanhasta uutta-osuus, alla nimittäin ensimmäinen tekemäni raitavaippa parin vuoden takaa :D Erittäin imukykyinenhän tuo luonnollisesti on, hamppua on syönyt paljonkin. Vaan oli mitoitukseltaan sen verran nafti, ettei neidon ympärille enää riittänyt. En kuitenkaan raaskinut rakkaasta vaipasta luopua, poistin kylmästi leikaten tarran koukkupuolet, tuota pehmeää en viitsi ratkoa irti, ei se siinä leipää pyydä, luultavasti tuloksena olis vaan karmeet reiät trikoossa :( Laitoin nepparit, joilla kiinnitys kuoreen tapahtuu.

Tässä on muuten samainen vaippa uutena :) Ja tämä kuva löytyy sekä Infolta että Ysviltä mun avattaresta ;)Ja tässä Pimu uudessa vaipattimessaan

Ei kommentteja: